دهکده روابط بین الملل دهکده روابط بین الملل

 
دهکده روابط بین الملل
 
 
منوی اصلی
صفحه نخـــــست
چــــاپ صفــــحه
خـــانه كردن وب
ذخـــــیره صفحه
پـست الکترونیک
بایگـــانی مطالب
در باره ی ما
 

بادرود بر کاربرمحترم هدف از ارائه مطالب این وبلاگ فقط درجهت شناختن بهتر فضای روابط بین الملل ومفاهیم مربوطه به آن است وبه هیچ عنوان به حزب یا گروهی هیچ تعلقی ندارد ونخواهد داشت. با سپاس -نیکنام
موضاعات
سخنی با شما خاورمیانه خلیج فارس مقالات سیاسی یک هفته باخبر سازمانهای بین المللی برگه هایی از تاریخ شخصیتهای بین المللی اندیشه سیاسی امنیت در روابط بین الملل کتابخانه پیمانهای بین المللی انرژی
پیوند وبلاگ
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان POWER PLAY و آدرس powerplay.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو ماهیانه
بهمن 1391
دی 1391
شهريور 1391
مرداد 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
نویسندگان
نویسندگان
پیوند وبلاگ
مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه
یو . اس . کلوزآپ
مرکز مطالعاتی رند
وبلاگ دکتر پیروز مجتهدزاده
مرکز مطالعاتی و نظرسنجی پیو
موسسه مطالعاتی اسپن
موسسه بروکینگز
چشم انداز توسعه وامنیت
Barry Buzan
JOHN .MEARSHEIMER
Francis Fukuyama
FOREIGN AFFAIRS
Joseph Nye
بررسی استراتژیک
موسسه ابرار معاصر
انجمن ژئوپلیتیک ایران
پورتال جامع سیاسی
وبلاگ تخصصی سیاسی
پزوهشگاه مطالعات راهبردی
دانشکده روابط بین الملل
henry kissinger
وبلاگ دکتر مجید تفرشی
وبلاگ دکتر مجید استوار
سازمان ملل متحد
سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک)
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
وزارت امور خارجه
مركز مطالعات عالي بين الملل
باشگاه انديشه
مركز پژوهش هاي علمي ومطالعات استراتژيك خاورميانه
کتابخانه دید
موسسه مطالعات ايران واوراسيا
پايگاه تخصصي سياست بين الملل
كتابخانه الكترونيكي وزارت امور خارجه
مرجع تخصصي علوم سياسي و روابط بين الملل
پرتال جامع علوم انساني
دفتر مطالعات سياسي وزارت امور خارجه
مرکز مطالعات استراتژیک
ایران دیپلماتیک
دیپلماسی ایرانی
حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
یکانسر
آی کیو مگ
ریحون مگ

:: تمام پیوندها ::
 
طراح قالب و کد های جاوا...

كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

طراح قالب و کد های جاوا...

Www.LoxBlog.Com

کد های وجاوا :

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 396
بازدید دیروز : 33
بازدید هفته : 435
بازدید ماه : 438
بازدید کل : 250533
تعداد مطالب : 479
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تماشا

نخبگان وال استریت در انتخابات امریکا از رامنی حمایت می‌کنند
 


نخبگان وال استریت در انتخابات امریکا از رامنی حمایت می‌کنند

 

مکان جدید نشست کلوب بیلدربرگ مشخص شد

 

 

يک تحليل‌گر سياسي مي‌گويد نخبگان مالي و سياسي وال استريت قصد دارند در رقابت انتخابات رياست جمهوري امريکا از رامني در برابر اوباما حمايت کنند.
 
نویسنده: وبستر تارپلی، فیلسوف تاریخ
برگردان: سید محمد فقیهی

نظرسنجي‌هاي انجام شده نشان مي دهند رقابت براي ورود به کاخ سفيد بين باراک اوباما، رئيس جمهور امريکا و ويلارد ميت رامني، نامزد حزب جمهوري‌خواه بسيار نزديک است، اما اوباما با خودداري از شرکت در جلسه نخبگان اقتصادي و سياسي گروه نيمه محرمانه بيلدربرگ، بازنده انتخابات است.

گروه بيلدبرگ نشست سالانه خود را اواخر ماه مه سال جاري در شهر چنتلي ايالت ويرجينيا برگزار کرد. بر پايه گزارش‌ها رامني در اين نشست حضور يافت، اما باراک اوباما از شرکت در اين نشست خودداري کرد. وقايعي که از آن زمان تا کنون رخ داده است جاي کوچک‌ترين ترديدي باقي نمي‌گذارد که بخش کليدي و مهم نخبگان حاکم در کشورهاي عضو ناتو اکنون کنار رفتن اوباما و به قدرت رسيدن رامني را خواستار هستند.

صحت اين تحولات در صورتي که مورد تائيد قرار گيرد، براي صلح جهاني بسيار ناميمون است.

اوباما نامزد بيلدربرگ در سال ۲۰۰۸ بود، اما اکنون سرمايه‌داران گمان مي‌کنند که وي کارآيي خود را از دست داده است. بسياري از گروه‌هاي مهم و کليدي در حزب دموکرات به علت خيانت‌هاي مکرر اوباما با او سر مخالفت دارد.

به لحاظ بين‌المللي نيز علامت‌ تجاري و ويژگي مميز انقلاب‌هاي رنگي اوباما با مقاومت شجاعانه سوريه و هم‌پيمانان اين کشور متوقف شده است.

با توجه به مخالفت چين و روسيه با تصويب قطعنامه تجاوز به سوريه، نخبگان ناتو مي‌خواهند به سياست رويارويي بوش-چني بازگردند.


رامني به عنوان جنگ‌طلب‌ترين فرد در هر دو حزب در حال فعاليت است، ‌در حالي که به اوباماي هيجاني به عنوان يک سست عنصر حمله مي‌کند.

رامني مي‌گويد قصد دارد اختيار حمله مخفيانه عليه ايران را داشته باشد نه آن که مانند اوباما آن را بر روي ميز بگذارد.

رامني همچنين روسيه تحت زمامداري پوتين را دشمن ژئوپولتيکي شماره يک امريکا دانسته است .

وي از قصد خود براي کنار گذاري آخرين پيمان استارت (پيمان کاهش جنگ‌افزارهاي راهبردي) بين امريکا و روسيه خبر داده است؛ اقدامي که آغاز رقابت هسته‌اي تازه‌اي را موجب خواهد شد.
رامني همچنين خواهان آن است ۱۰۰ هزار نظامي ديگر به نيروهاي پنتاگون افزوده شوند.

از ديدگاه مشاوران سياست خارجي رامني، وي به شدت به نومحافظه‌کاران حامي اسرائيل تمايل دارد که بازماندگان سياست خارجي فاجعه‌بار سال‌هاي زمامداري بوش و معاون اول او، ديک چني هستند.

از ۴۰ مشاور کليدي رامني که تا کنون شناخته شده‌اند، بيش از ۷۰ درصد آن‌ها به عنوان جنگ‌طلبان دوران بوش- چني شناخته مي‌شوند. به نوشته نشريه "نيشن"، "دشمنان بيشتر، دوستان کمتر" به عنوان شعار اين محفل سر برآورده است.

در فهرست مشاوران رامني نام رابرت کاگان از خانواده نومحافظه‌کار بدنام به چشم مي‌خورد که برادر او طراح جنگ‌هاي فرقه‌اي عراق در سال ۲۰۰۷ بود.

جان بولتون يکي از خشن‌ترين و سخت‌ترين افراد دسيسه نومحافظه‌کاران است. اليوت کوهن نيز بين سال‌هاي ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹ مشاور ارشد کاندوليزا رايس، وزير خارجه وقت امريکا بود.

بيشتر اين چهره‌ها بخشي از "پروژه‌اي براي قرن امريکايي جديد" و پروژه جانشين آن يعني طرح سياست خارجي ويليام کريستول بودند.

يکي ديگر از مشاوران، کوفر بلک از سازمان سيا است که مسئول بسياري از شکست‌هاي اطلاعاتي بود و اکنون نيز براي کسب منصبي بلندپايه زمينه‌چيني مي‌کند. رابرت جوزف، کسي که ۱۶ واژه شيطاني را به سخنراني سالانه بوش در سال ۲۰۰۳ افزود به دروغ و اشتباه عراق را به تلاش براي دستيبابي به مواد هسته‌اي در نيجر متهم کرد. روشن است که هيچ يک از مشاوران رامني جنگ عراق را به عنوان اشتباه قلمداد نمي‌کنند.

روزنامه نيوريوک تايمز اوايل ماه آوريل سال جاري گزارش داد رامني دوست نزديک بنيامين نتانياهو، نخست وزير رژيم اسرائيل است. دوستي آنان از سال ۱۹۷۶ ميلادي زماني که هر دو در "گروه مشاوره بوستون" فعاليت مي‌کردند، آغاز شده است.

از آن زمان به بعد، آن دو با يکديگر ارتباط بسيار نزديکي دارند. رامني زماني که فرماندار ايالت ماساچوست بود از نتانياهو مشاوره سياسي مي‌گرفت و نتانياهو نيز رامني را کارشناس ويژه مالي در طراحي تحريم‌ها و ديگر طرح‌هاي جنگ اقتصادي عليه ايران مي‌خواند.

رامني اين رابطه ۳۶ ساله خود با نتانياهو را پنهان نمي‌کند. وي در يک مناظره تلويزيوني با افتخار گفت که هرگز بدون تائيد از سوي نتانياهو اقدامي در خاورميانه انجام نخواهد داد. دن سنور، به عنوان مشاور رامني و عضو حلقه نومحافظه ‌کار (که سخنگوي اشغال هولناک عراق از سوي امريکا بود) به تازگي در صفحه تويتر خود نوشت "ميت- بنيامين، ريگان-تاچر جديد خواهند بود."

برخلاف بيزاري متقابل بين اوباما و نتانياهو، اين گفته سنور درباره رامني و نتانياهو بيش از پيش از جا‌ه‌طلبي‌هاي عملياتي امريکا- اسرائيل عليه کشورهايي همچون ايران خبر مي‌دهد.

برخي از اعضاي گروه بيلدربرگ به محض پايان نشست خود کار تضعيف اوباما را آغاز کردند. پگي نونان، ستون‌نويس ارتجاعي [روزنامه وال استريت ژورنال] در يادداشتي براي روزنامه واشنگتن پست، نوشت رژيم اوباما مانند يک "خانه ساخته شده از کارت" در حال سقوط است.

ايتامار رابينويتز اسرائيلي، يکي از مدعوين گروه بيلدربرگ ادعا کرد اوباما بايد مدت‌ها پيش به سوريه حمله مي‌کرد و زندگي هر انساني که اکنون در سوريه از دست برود از بي‌تدبيري کاخ سفيد نشات خواهد گرفت.

بيل کلينتون که انتظار مي‌رود پشتيبان اوباما باشد همه کارهاي ممکن را براي شکست وي انجام مي‌دهد. بيل و هيلاري کلينتون از اوباما متنفر هستند زيرا او سال ۲۰۰۸ کاخ سفيد را از آن‌ها ربود.

تا زماني که گروه بيلدربرگ از اوباما حمايت مي‌کرد، کلينتون‌ها ناگزير بودند زبان فرو بندند و لب ناگشوده دارند. اکنون که گروه بيلدربرگ از اوباما روي گردانده است، کلينتون‌ها مي‌توانند عملا نفرت خود در حد اعلا نشان دهند.

بيل کلينتون مي‌گويد درست نيست از رامني به عنوان کسي که براي کسب سود کلان چوب حراج به دارايي‌هاي وال استريت زد، کارخانه‌ها را بست و مشاغل، زندگي‌ها و جوامع را ويران کرد انتقاد شود. کلينتون همچنين مي‌گويد سياست کاهش ماليات زمان بوش- چني به سود انگل‌هاي ثروتمند بايد ادامه يابد.

رسوايي‌هاي متعدد و رسوايي‌هاي بالقوه در برابر اوباما پديد آمده‌اند. جو بکر و اسکات شين، برنگاران روزنامه نيويورک تايمز با استفاده از شکاف‌هاي موجود در ميان مقام‌هاي ارشد کاخ سفيد، ۹ خرداد (۲۹ مه) در يادداشتي ديدارهاي اوباما را با مشاوران خود براي تصميم‌گيري درباره صدور مجوز کشتن مظنون هاي تروريستي به دست سازمان سيا بدون انجام محاکمه در يمن، پاکستان و ديگر کشورها، به عنوان "سه‌شنبه وحشت" توصيف کردند.

اوباما خود فرمان قتل را امضا کرد. شايد شعار انتخاباتي اوباما در سال ۲۰۰۸ مبني بر "تغيير و اميد" به "احکام مرگ" تغيير يافته است.

ديويد استرنجر، ديگر خبرنگار روزنامه نيويورک تايمز کتابي را درباره "عمليات بازي‌هاي المپيک" اوباما با عنوان "تقابل و پنهان کردن" منتشر کرد که اين عمليات نبرد مشترک جنگ سايبري امريکا و اسرائيل عليه ايران است. همچنين، اين عمليات ايجاد بدافزارهاي رايانه‌اي مخرب و جديد را شامل مي‌شود که انتظار مي‌رود به شبکه جهاني اينترنت نيز نفوذ کرده باشند.

چنين افشاگري‌هايي از سوي روزنامه‌هايي که سال ۲۰۰۸ به اوباما وفادار بودند بدون شک به کاخ سفيد آسيب مي‌رساند؛ از ديدگاه پايگاه ضدجنگ چپ ليبرال اوباما، اين افشاگري‌ها يادآور آنند که اوباما متجاوزي منفعت‌طلب‌تر و بدبين‌تر نسبت به بوش و چني است.

از ديدگاه جمهوري‌خواهان، اين افشاگري‌ها براي محکوم کردن اوباما به خاطر انتشار عامدانه اسناد محرمانه با هدف نشان دادن خود به عنوان رهبري قدرتمند که بتواند به انتخاب مجدد او نيز کمک کند، فرصتي فراهم مي‌آورند.

مبارزه عليه اوباما به خاطر انتشار اسناد محرمانه دولتي از سوي دياني فين‌اشتاين، سناتور دموکرات ايالت کاليفرنيا هدايت مي‌شود. وي مي‌گويد انتشار اسناد محرمانه از سوي اوباما بدترين واقعه‌در مدت ۱۱ سال عضويت او در کميته اطلاعات سنا بوده است. چند هفته پيش، فين‌اشتاين با بيان اين که برخلاف ادعاهاي کاخ سفيد، طالبان در افغانستان در حال قدرتمندتر شدن هستند، موجب شرمساري اوباما شد.

سهم اوباما در ميان راي‌هندگان حامي حزب دموکرات هرگز تا به اين انداره اندک نبوده است. زماني که او نامزد انتخابات رياست جمهوري بود وعده داد تمام تلاش خود را براي حمايت از حقوق کارگران به کار خواهد بست، اما وي در جنبش ويسکانسين هرگز براي حمايت از کارگران اقدامي نکرد. بسياري از کارگران اکنون مي‌گويند اوباما نماينده آن‌ها نيست و آنان نيز در انتخابات نوامبر به وي راي نخواهند داد.

خبرنگاران هم اکنون براي توهين به اوباما ريسک?پذير شده اند؛ يک خبرنگار "ديلي کالر" هفته گذشته کنفرانس خبري اوباما را با داد و فرياد قطع کرد و وي را از ادامه و پايان دادن به سخنراني اش بازداشت.

سخن شايع اين است: باد تغيير کرده است و ديگر لازم نيست کسي از اوباماي عليل و ناتوان بهراسد.

 

موسسه چشم انداز توسعه وامنیت



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






آخرین مطالب ...
» پنج راه حل سوزان مالونی به اوباما برای تعامل با ایران
» سوریه نقطه عطف سیاست خارجی اتحادیه اروپا
» اوباما و محدودیت‌های فروش سلاح
» قدرت مانور کره شمالی
» بحران اقتصادی جهان و افزایش فروش تسلیحات
» روسیه بازیگر مسلط در بازار تسلیحات هند
» آسیاگرایی آمریکا و تحدید چین
» ائتلاف ها در جهان تک قطبی
» غرب و چرخش معنادار در روش مواجهه با بحران سوریه
» نقش یهودیان در انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا: پول یا رای؟
» اصول مندرج در اجلاس سران جنبش عدم تعهد
» معامله در واشنگتن
» ناآرامی‌ها در صحرای سینا؛ ابعاد و پیامدها
» شکل‌گیری مثلث منطقه‌ای ترکیه ـ عربستان ـ مصر
» بیم و امیدهای دموکراسی لیبی
» جنگ فرقه‌ای ـ درد زایمان خاورمیانه جدید
» راهبرد و دیدگاه جنبش عدم تعهد و ایران نسبت به یکدیگر
» امریکای لاتین؛ بازگشت سناریوهای کهنه با چهره جدید
» اندیشکده بروکینگز: بازگشت عربی القاعده و بهره‌وری از ایجاد هرج و مرج
» تقویت نیروهای اطلاعاتی آمریکا در افغانستان

Home | FeedBack

Copyright © 2008 LoxBlog.Com . All Rights Reserved. Translation Www.NazTarin.Com