دهکده روابط بین الملل دهکده روابط بین الملل

 
دهکده روابط بین الملل
 
 
منوی اصلی
صفحه نخـــــست
چــــاپ صفــــحه
خـــانه كردن وب
ذخـــــیره صفحه
پـست الکترونیک
بایگـــانی مطالب
در باره ی ما
 

بادرود بر کاربرمحترم هدف از ارائه مطالب این وبلاگ فقط درجهت شناختن بهتر فضای روابط بین الملل ومفاهیم مربوطه به آن است وبه هیچ عنوان به حزب یا گروهی هیچ تعلقی ندارد ونخواهد داشت. با سپاس -نیکنام
موضاعات
سخنی با شما خاورمیانه خلیج فارس مقالات سیاسی یک هفته باخبر سازمانهای بین المللی برگه هایی از تاریخ شخصیتهای بین المللی اندیشه سیاسی امنیت در روابط بین الملل کتابخانه پیمانهای بین المللی انرژی
پیوند وبلاگ
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان POWER PLAY و آدرس powerplay.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو ماهیانه
بهمن 1391
دی 1391
شهريور 1391
مرداد 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
نویسندگان
نویسندگان
پیوند وبلاگ
مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه
یو . اس . کلوزآپ
مرکز مطالعاتی رند
وبلاگ دکتر پیروز مجتهدزاده
مرکز مطالعاتی و نظرسنجی پیو
موسسه مطالعاتی اسپن
موسسه بروکینگز
چشم انداز توسعه وامنیت
Barry Buzan
JOHN .MEARSHEIMER
Francis Fukuyama
FOREIGN AFFAIRS
Joseph Nye
بررسی استراتژیک
موسسه ابرار معاصر
انجمن ژئوپلیتیک ایران
پورتال جامع سیاسی
وبلاگ تخصصی سیاسی
پزوهشگاه مطالعات راهبردی
دانشکده روابط بین الملل
henry kissinger
وبلاگ دکتر مجید تفرشی
وبلاگ دکتر مجید استوار
سازمان ملل متحد
سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک)
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
وزارت امور خارجه
مركز مطالعات عالي بين الملل
باشگاه انديشه
مركز پژوهش هاي علمي ومطالعات استراتژيك خاورميانه
کتابخانه دید
موسسه مطالعات ايران واوراسيا
پايگاه تخصصي سياست بين الملل
كتابخانه الكترونيكي وزارت امور خارجه
مرجع تخصصي علوم سياسي و روابط بين الملل
پرتال جامع علوم انساني
دفتر مطالعات سياسي وزارت امور خارجه
مرکز مطالعات استراتژیک
ایران دیپلماتیک
دیپلماسی ایرانی
حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
یکانسر
آی کیو مگ
ریحون مگ

:: تمام پیوندها ::
 
طراح قالب و کد های جاوا...

كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

طراح قالب و کد های جاوا...

Www.LoxBlog.Com

کد های وجاوا :

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 699
بازدید دیروز : 33
بازدید هفته : 738
بازدید ماه : 741
بازدید کل : 250836
تعداد مطالب : 479
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تماشا

شرکت های بزرگ اقتصادی و انتخابات ریاست جمهوری امریکا

شرکت های بزرگ اقتصادی و انتخابات ریاست جمهوری امریکا

انتخابات 2012

انتخابات ۲۰۱۲

همه می‌دانند که انتخابات‌های امریکا همیشه بیش از حد به منابع مالی ناشی از کمک‌های مالی شرکت‌های بزرگ تجاری وابسته بوده و روند تبلیغات انتخاباتی به پول آلوده شده است. از زمانی که دادگاه عالی ایالات متحده تایید کمک مالی به نامزدهای انتخاباتی را به تصویب رساند، سیل کمک‌های مالی به نامزد‌ها در دوران انتخابات نیز بیشتر از گذشته شده و تاثیر پول بر پیروزی در انتخابات نیز بالا‌تر رفته است. به عنوان مثال جورح بوش در سال ۲۰۰۴ بیشتر از جان کری و اوباما در سال ۲۰۰۸ بیشتر از جان مک کین کمک مالی دریافت کردند و هر دو نیز پیروز شدند.

لیست‌های پیش رو در واقع لیست‌های بدهی نامزدهای انتخاباتی به شرکت‌های بزرگ اقتصادی در امریکاست. بدهی‌هایی که بعد از پیروزی در انتخابات باید پرداخت شوند. البته این کمپانی‌های بزرگ اقتصادی از بودجه خود به ارائه این کمک‌های مالی نپرداخته‌اند و اعلام کرده‌اند این کمک‌ها توسط اعضای این سازمان‌ها، کارمندان و صاحبان آن‌ها صورت گرفته است.

 

 

باراک اوباما

اوباما

اوباما

رییس جمهور امریکا یکی از آغاز کنندگان این مسابقه گدایی از کمپانی‌های بزرگ بود که هم اینک از رقبای خود در این زمینه نیز جلو‌تر است. آنطور که کمپین تبلیغاتی اوباما بیان کرده است، ‌این کمپین، بیشتر کمک‌های مالی خود را به صورت آنلاین دریافت کرده و بیشتر از ۲۱۶ میلیون و ۵۹۲ هزار و ۲۵۱ دلار دریافت کره است. ۵ شرکت مهم که بیشترین کمک مالی به کمپین رییس جمهور را انجام داده‌اند از این قرار است:

۱- شرکت مایکروسافت: این کمپانی تولید نرم افزار، چهارمین شرکت کمک کننده به اوباما در انتخابات سال ۲۰۰۸ بود. در این دوره انتخابات، اوباما بیشتر از ۳۴۷ هزار دلار از این شرکت و شرکت‌های مرتبط با آن دریافت کرده است. در عین حال دولت فدرال بزرگ‌ترین مشتری خدمات فناوری اطلاعات و محصولات این شرکت‌است. در سال ۲۰۱۱ نیز اوباما، مدیر اجرایی سابق مایکروسافت را به عنوان افسر ارشد اطلاعات در ایالات متحده منصوب کرد.

۲- شرکت DLA PIPER: این شرکت حقوقی در سال ۲۰۰۵ از ادغام چندین شرکت مستقر در شیکاگو، لندن و امریکا تاسیس شد و تاکنون بیش از ۲۹۷ هزار دلار به کمپین اوباما کمک مالی کرده است.

۳- دانشگاه کالیفرنیا: در سال ۲۰۰۸ دانشگاه کالیفرنیا جزو یکی از موثر‌ترین کمک کننده‌های مالی کمپین اوباما بود و در سال جاری نیز اجازه نداد میزان کمک‌های مالی به اوباما کاهش پیدا کند و بیش از ۲۶۱ هزار دلار به این کمپین کمک کرد.

۴- شرکت سیدلی آستین LLP: این شرکت حقوقی، ‌ جزو ۱۲ شرکت بزرگ جهانی است. اوباما در تابستان سال ۱۹۸۹ به عنوان همکار نیمه وقت با این شرکت همکاری می‌کرد و در‌‌ همان جا با می‌شله، همسرش که او هم جزو کارمندان‌‌ همان جا بود، ‌ آشنا شد. این شرکت یکی از مهم‌ترین شرکت‌های حامی اوباما در کمپین سال ۲۰۰۸ بود و تاکنون بیش از ۲۴۰ هزار دلار به کمپین او کمک مالی کرده است.

۵- شرکت گوگل: کارمندان گوگل پنجمین گروه حامی اوباما در تبلیغات سال ۲۰۰۸ میلادی بودند. اریک اشمیت، مدیر عامل سابق گوگل نیز مشاور غیر رسمی اوباما در انتخابات سال ۲۰۰۸ بود. او یکی از اعضای هیات مشورتی اوباما بود و در حال حاضر نیز در شورای مشاوران علوم و فناوری رییس جمهور فعال است. تاکنون گوگل بیش از ۲۱۲ هزار دلار به ستاد انتخاباتی اوباما اهدا کرده است.

 

 

میت رامنی

میت رامنی

میت رامنی

فرماندار سابق ماساچوست بیشتر از هر نامزد جمهوری خواه دیگری کمک‌های مالی دریافت کرده است و در حال حاضر نیز در نظر سنجی‌ها فاصله بسیار نزدیکی با اوباما دارد. مهم‌ترین حامیان مالی رامنی این شرکت‌ها هستند:

۱- گلدمن ساکس: یکی از محبوب‌ترین موسسه‌های مالی امریکا حامی اول میت رامنی در انتخابات سال جاری است. گلدمن در عین حال در سال ۲۰۰۸ دومین حامی مالی اوباما در انتخابات بود در سال ۲۰۰۹ دولت اوباما مارک پترسون یکی از لابی گران و مبلغان شرکت در کنگره را به عنوان رییس ستاد اجرایی وزارت خزانه داری در زمان وزارت تیموتی گایتنر برگزید. با وجود ارتباطات گرم و صمیمانه دولت اوباما با نهادهای مالی و صنعتی، شرکت گلدمن تصمیم گرفت به ستاد تبلیغاتی رامنی کمک کند. رامنی قول داده است قانون مقررات مالی را که در سال ۲۰۱۰ تصویب شده بود لغو کرده و نظارت دولت بر نهادهای مالی را نیز کمتر کند و به همین دلیل شرکت گلدمن ساکس بیش از ۵۷۳ هزار دلار به کمپین انتخاباتی رامنی کمک کرده است.

۲- جی پی مورگان چیس و شرکا: یکی دیگر از مهم‌ترین شرکت‌های طرفدار و حامی رامنی شرکت جی پی مورگان چیس، از غول‌های بزرگ تجاری امریکا است که تاکنون بیش از ۴۱۵ هزار دلار به ستاد تبلیغاتی رامنی کمک مالی کرده است. در سال ۲۰۱۱ جی پی مورگان بانک مرکزی امریکا را نیز پشت سر گذاشت و عنوان بزرگ‌ترین موسسه مالی جهانی را به خود اختصاص داد.

۳- بانک مرکزی امریکا: در ماه مارس میت رامنی با یک نطق انتخاباتی توانست حمایت بانک مرکزی امریکا را بخرد. او با اشاره به مکعترضان به سیستم بانک مرکزی ایالات متحده که روبروی مقر اصلی یانک مرکزی تجمع کرده بودند، ‌گفت: این افراد جوان‌تر از این هستند که بتوانند درک کنند اقتصاد چگونه کار می‌کند. بانک مرکزی امریکا مبلغی بیش از ۳۹۸ هزار دلار به ستاد انتخاباتی رامنی کمک کرد.

۴- گروه اعتباری سویس: این گروه شرکت‌های اقتصادی چند ملیتی بیش از ۳۱۷ هزار دلار به کمپین رامنی کمک کرده است. در ماه مارس یکی از مسئولان اجرایی این شرکت به دلیل تلاش برای دریافت کمک مالی به نفع رامنی از اعضای این سیستم که نوسط ایمیل انجام شده بود، ‌ مورد انتقاد قرار گرفت. این ایمیل به تنهایی غیر قانونی نبود اما وقتی کسانی این ایمیل را دریافت کردند که از کارکنان خارجی شرکت بودند، ‌مسئول اجرایی این شرکت مورد انتقاد قرار گرفت چرا که در قانون انتخابات امریکا دریافت کمک خارجی غیر قانونی است.

۵- شرکت سیتی گروپ: این موسسه که دفتر اصلی آن در منهتن قرار دارد بیش از ۳۰۱ هزار دلار به کمپین تبلیغاتی رامنی کمک ملی کرده است. سیتی گروپ یکی از بزرگ‌ترین موسسات مالی در کسب و کار و وام دانشجویی است و به این دلیل از رامنی حمایت کرده است که او وعده داده بود اصلاحات انچجام شده توسط دولت اوباما در سیستم وام دانشجویی را تغییر خواهد داد.

 

 

 ران پل

ران پل

ران پل

1- ارتش امریکا: ران پل یکی از پرآوازه‌ترین منتقدان سیستم نظامی و صنایع نظامی امریکا در ایالات متحده است. او خواهان کاهش شدید بودجه نظامی کشور و بسته شدن پایگاههای نظامی این کشور در سراسر جهان است. مسئله‌ای که عده‌ای از آن به عنوان طرفداری از انزوا در سیاست خارجه یاد می‌کنند. به دلیل همین مسایل نیروهای ارتش امریکا نزدیک به ۱۱۰ هزار دلار به ستاد تبلیغاتی ران پل کمک کرده‌اند.

۲- نیروی هوایی ارتش ایالات متحده: نیروی هوایی ارتش ایالات متحده حدود ۸۷ هزار دلار به ستاد انتخاباتی ران پل کمک کرده است. با وجود تمام تکیه‌ها بر نقش ارتش و سیاست خارجی جمهوری خواهان، این ران پل است که واقعا در ارتش خدمت کرده است. ران پل به عنوان پزشک افسر از سال ۱۹۶۳ تا ۱۹۶۸ در نیروی هوایی ارتش خدمت کرده است.

۳- نیروی دریایی ارتش ایالات متحده: اگر معجزه‌ای اتفاق بیافتد و ران پل به عنوان رییس جمهور ایالات متحده انتخاب شود، اولین اقدامی که انجام می‌دهد بیرون کشاندن نیروهای دریایی ارتش از خلیج فارس است. این حقیقت باعث شده است که نیروهای دریایی ارتش ایالات متحده بیش از ۸۴ هزار دلار به او کمک مالی کنند.

۴- شرکت گوگل:این موتور جستجوی اینترنتی یکی از حامیان مالی ران پل در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۰۸ بود و با کمک همین شرکت بود که ران پل تا اینجای کار دوام آورده و هنوز در رقابت‌های انتخاباتی فعال است. پل تاکنون ۴۱ هزار دلار از کارکنان گوگل کمک دریافت کرده است.انتخابات ۲۰۱۲

۵- وزارت دفاع ایالات متحده: ران پل یکی از منتقدین همیشگی وزارت دفاع امریکا بوده و معتقد است که اقدامات و تهدیدات امریکا برای کشور‌ها منجر به رشد تروریسم و رشد احساسات ضد امریکایی در خاورمیانه شده است. اگر هر نامزد انتخاباتی مسئله‌ای شاخص در ستاد تبلیغاتی‌اش داشته باشد، ‌باید گفت مسئله شاخص در ستاد انتخاباتی ران پل موافقت مردم با این نظریه است. ران پل به همین دلیل تاکنون ۳۷ هزار دلار از کارکنان وزارت دفاع کمک مالی دریافت کرده است.

به نقل از وبلاگ اکوان



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






آخرین مطالب ...
» پنج راه حل سوزان مالونی به اوباما برای تعامل با ایران
» سوریه نقطه عطف سیاست خارجی اتحادیه اروپا
» اوباما و محدودیت‌های فروش سلاح
» قدرت مانور کره شمالی
» بحران اقتصادی جهان و افزایش فروش تسلیحات
» روسیه بازیگر مسلط در بازار تسلیحات هند
» آسیاگرایی آمریکا و تحدید چین
» ائتلاف ها در جهان تک قطبی
» غرب و چرخش معنادار در روش مواجهه با بحران سوریه
» نقش یهودیان در انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا: پول یا رای؟
» اصول مندرج در اجلاس سران جنبش عدم تعهد
» معامله در واشنگتن
» ناآرامی‌ها در صحرای سینا؛ ابعاد و پیامدها
» شکل‌گیری مثلث منطقه‌ای ترکیه ـ عربستان ـ مصر
» بیم و امیدهای دموکراسی لیبی
» جنگ فرقه‌ای ـ درد زایمان خاورمیانه جدید
» راهبرد و دیدگاه جنبش عدم تعهد و ایران نسبت به یکدیگر
» امریکای لاتین؛ بازگشت سناریوهای کهنه با چهره جدید
» اندیشکده بروکینگز: بازگشت عربی القاعده و بهره‌وری از ایجاد هرج و مرج
» تقویت نیروهای اطلاعاتی آمریکا در افغانستان

Home | FeedBack

Copyright © 2008 LoxBlog.Com . All Rights Reserved. Translation Www.NazTarin.Com