دهکده روابط بین الملل دهکده روابط بین الملل

 
دهکده روابط بین الملل
 
 
منوی اصلی
صفحه نخـــــست
چــــاپ صفــــحه
خـــانه كردن وب
ذخـــــیره صفحه
پـست الکترونیک
بایگـــانی مطالب
در باره ی ما
 

بادرود بر کاربرمحترم هدف از ارائه مطالب این وبلاگ فقط درجهت شناختن بهتر فضای روابط بین الملل ومفاهیم مربوطه به آن است وبه هیچ عنوان به حزب یا گروهی هیچ تعلقی ندارد ونخواهد داشت. با سپاس -نیکنام
موضاعات
سخنی با شما خاورمیانه خلیج فارس مقالات سیاسی یک هفته باخبر سازمانهای بین المللی برگه هایی از تاریخ شخصیتهای بین المللی اندیشه سیاسی امنیت در روابط بین الملل کتابخانه پیمانهای بین المللی انرژی
پیوند وبلاگ
ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان POWER PLAY و آدرس powerplay.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی


آرشیو ماهیانه
بهمن 1391
دی 1391
شهريور 1391
مرداد 1391
تير 1391
خرداد 1391
ارديبهشت 1391
فروردين 1391
نویسندگان
نویسندگان
پیوند وبلاگ
مرکز آموزش و پژوهش های بین المللی وزارت امور خارجه
یو . اس . کلوزآپ
مرکز مطالعاتی رند
وبلاگ دکتر پیروز مجتهدزاده
مرکز مطالعاتی و نظرسنجی پیو
موسسه مطالعاتی اسپن
موسسه بروکینگز
چشم انداز توسعه وامنیت
Barry Buzan
JOHN .MEARSHEIMER
Francis Fukuyama
FOREIGN AFFAIRS
Joseph Nye
بررسی استراتژیک
موسسه ابرار معاصر
انجمن ژئوپلیتیک ایران
پورتال جامع سیاسی
وبلاگ تخصصی سیاسی
پزوهشگاه مطالعات راهبردی
دانشکده روابط بین الملل
henry kissinger
وبلاگ دکتر مجید تفرشی
وبلاگ دکتر مجید استوار
سازمان ملل متحد
سازمان کشورهای صادر کننده نفت(اوپک)
دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت
وزارت امور خارجه
مركز مطالعات عالي بين الملل
باشگاه انديشه
مركز پژوهش هاي علمي ومطالعات استراتژيك خاورميانه
کتابخانه دید
موسسه مطالعات ايران واوراسيا
پايگاه تخصصي سياست بين الملل
كتابخانه الكترونيكي وزارت امور خارجه
مرجع تخصصي علوم سياسي و روابط بين الملل
پرتال جامع علوم انساني
دفتر مطالعات سياسي وزارت امور خارجه
مرکز مطالعات استراتژیک
ایران دیپلماتیک
دیپلماسی ایرانی
حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
بوق دوچرخه
یکانسر
آی کیو مگ
ریحون مگ

:: تمام پیوندها ::
 
طراح قالب و کد های جاوا...

كاربران آنلاين: نفر
تعداد بازديدها:
RSS

طراح قالب و کد های جاوا...

Www.LoxBlog.Com

کد های وجاوا :

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 89
بازدید دیروز : 33
بازدید هفته : 128
بازدید ماه : 131
بازدید کل : 250226
تعداد مطالب : 479
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1

تماشا

رصد همزمان تهران و تل آویو توسط واشنگتن
 
رادار پیشرفته آمریکایی در اسرائیل، ایران را زیر نظر دارد
رصد همزمان تهران و تل آویو توسط واشنگتن

 

هرچند مقامات اسرائیلی خاطر نشان می کنند که در صورت لزوم حتی بدون مشارکت آمریکا نیز وارد جنگ با ایران می شوند اما تاسیسات نظامی که در منطقه ای بیابانی و دوردست در جنوب غرب اسرائیل ایجاد شده، هر گونه تصور اقدام نظامی اسرائیل علیه ایران بدون کمک ایالات متحده را از بین می برد.

 

دیپلماسی ایرانی: عدم پیشرفت جدی در دو دور مذاکره اخیر ایران و گروه 1+5 بر سر برنامه های هسته ای جمهوری اسلامی، بار دیگر طبل جنگ در اسرائیل را به صدا در آورده است. ایهود باراک وزیر دفاع اسرائیل می گوید، حتی در صورتی که تهران با بازرسی های گسترده تر از سایت های هسته ای اش موافقت کند نیز گزینه نظامی از روی میز حذف نمی شود. هرچند مقامات اسرائیلی خاطر نشان می کنند که در صورت لزوم حتی بدون مشارکت آمریکا نیز وارد جنگ با ایران می شوند اما تاسیسات نظامی که در منطقه ای بیابانی و دوردست در جنوب غرب اسرائیل ایجاد شده، هر گونه تصور اقدام نظامی اسرائیل علیه ایران بدون کمک ایالات متحده را از بین می برد.

 

این یک تاسیسات نظامی آمریکایی است که با حضور یکصد عضو خدماتی در بیابانی پر از تپه های کوچک ایجاد شده است. نیرو های مستقر در این پایگاه تنها نیروهای خارجی حاضر در اسرائیل به شمار می روند و اغلب آنها وظیفه نگهبانی دارند. تکنسین ها نیز برای در امان ماندن از پرتوافشانی هایی که توسط ماشین آلات در اطراف این پایگاه ایجاد می شود، پوشش محافظتی به تن دارند.

یک رادار مستطیل شکل قابل حمل در این پایگاه وجود دارد که می تواند بر ماورای افق نظارت داشته باشد و حساسیت آن به اندازه ای زیاد است که می تواند یک توپ فوتبال در آسمان را از فاصله 2 هزار و 900 مایلی تشخیص دهد ( این در حالی است که تهران تنها هزار مایل از شمال شرق اسرائیل فاصله دارد). گزارش ها حاکی از آن است که این رادار با نام کرن به سوی شمال شرق در جهتی تنظیم شده که موقعیت جغرافیایی ایران قرار دارد و می تواند حرکت موشک شهاب 3 را تنها لحظاتی پس از پرواز، تشخیص دهد. این رادار نسبت به رادار نسبت به رادار اسرائیلی با نام گرین پاین، 6 تا 7 دقیقه زودتر عمل می کند.

این در حالی است که زمان تشخیص آغاز حرکت موشک ها به سمت اسرائیل برای امور دفاعی اهمیت زیادی دارد. 6 دقیقه بیشتر به معنی افزایش 60 درصدی زمانی است که مقامات اسرائیلی برای به صدا درآوردن آژیر های خطر نیاز دارند تا مردم را به پناهگاه ها هدایت کنند. از سوی دیگر در این صورت شانس استفاده از تجهیزات ضد موشکی برای منهدم کردن موشک نیز کاهش یافته و این احتمال وجود دارد که کلاهک هسته ای به جای خاک اسرائیل به کویر اردن اصابت کند. همچنین عدم شناسایی به موقع موشک هایی که به سمت اسرائیل می آیند موجب می شود که حملات بیشتری نیز انجام شود.

البته در صورتی که آمریکا اطلاعاتی را که از طریق رادار دقیق خود به دست می آورد در اختیار اسرائیل قرار دهد، شرایط به گونه ای دیگر رقم می خورد. شماری از تحلیلگران با اشاره به نیاز اسرائیل به اطلاعات آمریکا این نکته را خاطرنشان می کنند که احتمال حمله یکجانبه اسرائیل به ایران بسیار اندک است.

گفته می شود که اطلاعات دریافتی از این پایگاه نظامی آمریکا پس از بررسی های فنی به کالیفرنیا ارسال می شود. شهری که آژانس دفاع موشکی آمریکا در آن قرار دارد و از حس گر های ماهواره ای و دریایی نیز اطلاعات دریافت می کند. برخی بر این باورند در صورتی که رایانه ها حمله موشکی را تشخیص دهند، فرماندهان آمریکایی این اطلاعات را در اختیار همتایان اسرائیلی خود قرار می دهند و سیستم کلی ایجاد این پایگاه نیز این گمانه زنی را تایید می کند. ارتش آمریکا و اسرائیلی به اندازه ای سیستم های دفاع موشکی خود را با یکدیگر هماهنگ کرده اند که می توانند از یک مرکز فرماندهی مرکزی عملیات انجام دهند. این در حالی است که در ماه اکتبر 5 هزار نیروی آمریکایی به اسرائیل می روند تا بزرگترین مانور نظامی مشترک خود را برگزار کنند و بخش دفاع موشکی نیز یکی از مراحل مهم این مانور نظامی به شمار می رود.

با این حال اسرائیلی ها به خوبی از این نکته آگاه هستند که اطلاعات یک قدرت است و واشینگتن از حق جلوگیری از انتقال این اطلاعات به اسرائیل برخوردار است. یک مقام نظامی غربی حاضر در این پروژه نظامی اظهار داشت که اطلاعات زیادی در اختیار اسرائیل قرار داده می شود اما می توان به صورت یکجانبه از انتقال این اطلاعات جلوگیری کرد.

یکی از نکته هایی که کارشناسان با اشاره به رادار آمریکایی نصب شده در اسرائیل به آن اشاره می کنند این است که این رادار ماهیت اقدام غافلگیر کننده اسرائیل علیه ایران بدون آگاهی آمریکا را زیر سئوال قرار می دهد. این رادار که از سال 2009 فعالیت می کند نه تنها ترافیک تمامی پایگاه های هوایی اسرائیل را زیر نظر دارد بلکه هر گونه الگوی عملیاتی غیر معمول شامل حمله هوایی را نیز تشخیص می دهد.

یک کارشناس موشک در آمریکا بر این باور است که پایگاه راداری ایالات متحده در کویر اسرائیل، در واقع اسرائیلی ها را با آغوش آمریکا انداخته است. یک همکاری نظامی که در عین بالا بردن ضریب امنیتی اسرائیل ؛ ارتش اسرائیل را نیز به پنتاگون وابسته می کند.

منبع: تایم




نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






آخرین مطالب ...
» پنج راه حل سوزان مالونی به اوباما برای تعامل با ایران
» سوریه نقطه عطف سیاست خارجی اتحادیه اروپا
» اوباما و محدودیت‌های فروش سلاح
» قدرت مانور کره شمالی
» بحران اقتصادی جهان و افزایش فروش تسلیحات
» روسیه بازیگر مسلط در بازار تسلیحات هند
» آسیاگرایی آمریکا و تحدید چین
» ائتلاف ها در جهان تک قطبی
» غرب و چرخش معنادار در روش مواجهه با بحران سوریه
» نقش یهودیان در انتخابات ریاست‌جمهوری در آمریکا: پول یا رای؟
» اصول مندرج در اجلاس سران جنبش عدم تعهد
» معامله در واشنگتن
» ناآرامی‌ها در صحرای سینا؛ ابعاد و پیامدها
» شکل‌گیری مثلث منطقه‌ای ترکیه ـ عربستان ـ مصر
» بیم و امیدهای دموکراسی لیبی
» جنگ فرقه‌ای ـ درد زایمان خاورمیانه جدید
» راهبرد و دیدگاه جنبش عدم تعهد و ایران نسبت به یکدیگر
» امریکای لاتین؛ بازگشت سناریوهای کهنه با چهره جدید
» اندیشکده بروکینگز: بازگشت عربی القاعده و بهره‌وری از ایجاد هرج و مرج
» تقویت نیروهای اطلاعاتی آمریکا در افغانستان

Home | FeedBack

Copyright © 2008 LoxBlog.Com . All Rights Reserved. Translation Www.NazTarin.Com